Werkwijze

Een magisch proces!

Wie samenwerkt met Magical Media, gaat samen met ons een magisch proces aan. In nauw overleg met de opdrachtgever worden de zogenaamde ‘variabelen’ besproken; de momenten waarop uw kind of uw klant persoonlijk wordt aangesproken. Dat kan zijn met het noemen van een naam, of het laten zien van een persoonlijke foto of een logo. Ook is het mogelijk gedetailleerde klantinformatie te laten zien, zoals belgedrag of energieverbruik. Een persoonlijk intakegesprek staat uiteraard aan de basis van uw persoonlijke video.

Productie

Na het intakegesprek gaan we aan de slag; samen met een team van deskundige scriptschrijvers, regisseurs en acteurs doen we u een voorstel. Daarbij kijken we uiteraard naar uw mogelijkheden; welke locatie, welke muziek, welke lengte, welke uitstraling moet uw persoonlijke videoboodschap krijgen? Uiteraard krijgt u op verschillende punten in het proces de mogelijkheid om wijzigingen aan te brengen.
Op die manier komt u niet voor verrassingen te staan, en geven we u een helder en volledig inzicht in de kosten en mogelijkheden.

Het eindproduct

Aan het eind van het magische proces ligt er een videoboodschap waar uw klanten niet omheen kunnen! Of het nu gaat om het versturen van een DVD, een download op een pc, tablet of mobiel of streaming, via ons systeem zijn alle vormen van distributie mogelijk.

Magie verspreiden

Samen met u kunnen we bovendien verder werken aan de verspreiding en promotie van deze boodschap, uw doelgroep is via een persoonlijke boodschap makkelijker te bereiken dan u denkt!

Brainstorm -> Script -> Productie -> Verspreiding